Trouwen

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen die er bestaan. Mijn naam is Sjoerd Hogenbirk en tik ben degene die jullie kan trouwen. In maximaal 4 gesprekken bereiden wij de dag voor maar gaan we ook in op een aantal thema’s die essentieel zijn binnen een goede relatie.

Passie voor relaties

De reden waarom ik dit doe is omdat ik een passie voor relaties heb. Vanuit mijn eigen leven ervaar ik hoeveel geluk en voorspoed mij dat brengt en ik ervaar het als zeer zinvol om te werken betekenisvolle relaties. Dat doe ik vanuit een sterk bijbels perspectief. Ik ben goed in staat om verhalen van lang geleden toegankelijk maken en verbinden aan jullie pad. Dat betekent dat als jij wilt trouwen in een kerk vanuit een inhoudelijke dienst, ik je goed van dienst kan zijn. Ik verzorg een open en toegankelijke dienst.  

4 gesprekken

In de maximaal 4 gesprekken ter voorbereiding, bereiden we dag niet alleen voor, maar verdiepen wij ook de symboliek van de dag. Wat betekent het dat jullie bijvoorbeeld een verbond aan gaan? Hoe ervaren jullie de kwaliteit van jullie relatie en wat ik jullie verwachting van jullie huwelijk?

Meer informatie? Neem contact op met Sjoerd