Coaching

Ik ben gedreven om beweging te organiseren. Dat drijft mij bij de organisaties die ik adviseer, maar ook bij de coaching die ik verzorg. En soms kan het zijn dat je stokt. Dat je even niet meer weet hoe het verder moet of welke opties er zijn om verder te bewegen. In een aantal sessies lever ik een bijdrage door samen meer zicht te krijgen op de opgave waar je voor staat, zodat je in staat bent oplossingen te zien en te ervaren die er eerst niet waren.

Gedreven door authentieke ontwikkeling

In mijn werk maak ik continu de verbinding tussen het individu en de organisatie en vice versa. Ik ben gedreven door ontwikkeling en ben ervan overtuigd dat de persoonlijke en geestelijke ontwikkeling van mensen zorgt voor een verbetering van het klimaat binnen organisaties. Ik werk in mijn coaching actief met emoties, overtuigingen en gedragingen van mensen om prestaties en de manier waarop deze worden bereikt te verbeteren.

Lef gevraagd

In de coaching sessies werk ik altijd aan een nieuw perspectief. Dit doen we samen door zicht te krijgen op bestaande patronen, deze te doorbreken, op nieuwe plekken te kijken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dat gaat gepaard met lef. Lef staat voor moed en in het oorspronkelijke Hebreeuws voor ‘hart’. Beiden zijn nodig. Inzichten worden vaak gekoppeld aan opdrachten omdat ontwikkelen niet alleen in de beschutting van een coachgesprek plaatsvindt.

Meer informatie? Neem contact op met Sjoerd